Inschrijven in Maart

Inschrijven bij de Amsterdamse Studentenzeilvereniging Orionis kan in maart op de volgende momenten:

- Alle open borrels.

Bij inschrijving dien je rekening te houden met het volgende:
- Je staat als student ingeschreven aan een HBO of WO instelling in Amsterdam.
- De Monsterperiode (vanaf inschrijving tot Monsterweekend) is intensief maar geen ontgroening.
- De Monsterdag is echt onmisbaar.

Bij inschrijving dien je mee te nemen:
- Geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs) en een kopie daarvan (beide zijden in geval van een ID-kaart).
- Een bankpas van de rekening waar je de contributie en andere kosten wilt laten afschrijven.Overzicht open borrels Maart 2016

Overzicht Open Borrels Maart 2017

- Woensdag 22 februari 2017  (DHZ, Warmoesstraat 121, 21.00 - 03.00)
- Woensdag 1 maart 2017 (DHZ, Warmoesstraat 121, 21.00 - 03.00)
- Woensdag 8 maart 2017 (DHZ, Warmoesstraat 121, 21.00 - 03.00)

- Woensdag 15 maart 2017 (DHZ, Warmoesstraat 121, 21.00 - 03.00) LAATSTE INSCHRIJFMOGELIJKHEID!!

Maart MoCo (Introductie)

Ben je er onlangs achter gekomen dat alleen biertjes drinken met je studiegenootjes niet genoeg is? Dat je misschien toch eigenlijk wel het echte studentenleven wilt proeven en leuke (al dan niet zeilgerelateerde) activiteiten wilt ondernemen? Dan heeft de allergaafste studentenzeilvereniging de ideale oplossing voor jou. A.S.Z.V. Orionis heeft namelijk een maartlichting en daar kun jij bij zijn! Lijkt dit jou fantastisch? Kom dan langs op onze open borrels in de Heilige Zeug (Warmoesstraat 121) die omstreeks februari en maart worden gehouden. De exacte data vind je hierboven.

Ook wordt er een etentje en een activiteit georganiseerd tijdens de introductieperiode. De introductieperiode wordt afgesloten met een onwijs mooi weekend in Friesland. In maart zullen wij namelijk met zijn allen naar het verre Noorden afreizen om daar te zeilen en te feesten als Ware Orionen.

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Wij zijn de MaMoCo, dat staat voor de Maart Monster Comissie. Monster, denken jullie? Monster ja. Als kersvers nieuw lid van de mooiste zeilvereniging worden jullie monster genoemd. Jullie komen namelijk je introductieperiode ‘aanmonsteren’, de monsterperiode dus. Wij, als Maart MoCo, helpen jullie daar een handje bij. Wij, met z’n zessen, zullen jullie kennis laten maken met de vereniging.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot op de open borrels! De Maart MoCo

Sail In

Na afloop van de Monsterperiode begint de Sail In, waar voor onervaren zeilers een cursus wordt gegeven op de Sloterplas in Amsterdam op een doordeweekse avond. Lees hier verder voor meer informatie over de Sail In.